Huwelijk

Vier de liefde met een vleugje muziek!

Muziek zegt vaak meer dan woorden. 
Een opluistering mag dan ook niet ontbreken op jullie grote dag.
Live muziek is een leuke manier om jullie huwelijk nog persoonlijker te maken.

Voeg extra kleur en gevoel toe aan jullie bijzondere dag.

Ceremonienummers

Maak jullie ceremonie origineel en persoonlijk door muziek te kiezen die volledig bij jullie past. Een akoestisch duo geeft je ceremonie een warme gloed en brengt een mooie, intieme sfeer. Is dat niet ideaal voor deze gelegenheid?

Weg met de vooropgestelde lijst aan nummers waaruit je moet kiezen. Dit is jullie dag en daar hoort aangepaste muziek bij die voor jullie een speciale betekenis heeft. Wij zijn er zeker van dat het zoeken naar de juiste liedjes jullie al mooie momenten oplevert!

Muziek voor receptie en diner

Geef je receptie en/of diner een extra gezellige touch door te kiezen voor sfeervolle achtergrond muziek. Zo kunnen jullie rustig nagenieten van een prachtige ceremonie met de nodige feel-good muziek.

We zetten het volume net wat lager zodat er plaats is voor een gezellige babbel met een gouden randje. 

Avondfeest

Met de leukste hits in een akoestisch jasje zorgen wij voor een vloeiende overgang tussen het diner en avondfeest. Met hier en daar wat meezingers kan de avond pas echt beginnen.

Wat dacht je van livemuziek tijdens het dessert? Zo zijn jullie gasten opgewarmd voor de komst van een dj. Zijn jullie klaar om door te gaan tot in de vroege uurtjes?

Repertoire

Met adeux brengen wij de leukste akoestische hits. Dat gaat van bekende jazz muziek naar mooie ballads, van Vlaamse klassiekers naar af en toe een vleugje Frans. Uiteraard vergeten we de tijdloze popmuziek niet, aangevuld met de recente nummers uit de hitlijsten. Dit alles brengen we in een akoestische versie om het onze eigen touch te geven.

Met een gevarieerde mix van oudere en recente nummers proberen we zowel jong als oud aan te spreken. Zo is er voor ieders wat wils.

Een greep uit het repertoire:

Nummers:

  • Until I Found You – Stephen Sanchez
  • Sweet Child o’ Mine – Guns N’ Roses
  • September – Earth, Wind & Fire
  • Sensualit√© – Axelle Red
  • I’m So Excited – The Pointer Sisters

Medleys:

  • ABBA
  • Ed Sheeran
  • Marco Borsato
  • Survivor – Dolly Parton
  • Gotye – Cyndi Lauper – Rick Astley

Zien jullie het anders? Laat het ons dan zeker weten en dan stellen we iets samen dat perfect binnen jullie concept past!

Zie en hoor je ons graag aan het werk?

Neem dan een kijkje op de pagina Media of klik hier!

Helemaal overtuigd?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via deze link!